Серпневий нетворк

27 серпня 2024 року у приміщенні міського будинку культури відбулася серпнева конференція освітян Козятинської міської територіальної громади, на яку були запрошені міський голова Тетяна Єрмолаєва та секретар ради Ірина Репало.
Традиційно зі вступним словом до педагогічної спільноті звернулась міський голова Тетяна Єрмолаєва, яка наголосила на вагомому внеску вчителя у розвиток української освіти, а також висловила подяку усім, хто робить важливу і необхідну роботу у надскладних умовах.
Інна Мадей, начальник управління освіти та спорту Козятинської міської ради, подякувала учасникам заходу за професіоналізм, силу і єдність. Висловила переконання, що робота великої освітньої команди і надалі буде успішною та результативною. Побажала сил, витримки, наснаги, нових перемог на освітньому фронті.
В творчій атмосфері керівники презентували роботу закладів освіти та окреслили подальші кроки розвитку. Приємною несподіванкою для керівників закладів став сюрприз від колективу Центру дитячої та юнацької творчості у вигляді екоторбинок. А за донат на ЗСУ усі отримали пам’ятні брелоки “Серпнева- 2024”.
Також педагогів частували смачними тістечками та напоями.6 750 грн педагоги закладів освіти Козятинської міської ТГ передали волонтеру Світлані Романовій, які точно будуть використані за призначенням для підтримки ЗСУ.
Вітаємо з початком нового навчального року та бажаємо здоров’я, терпіння та нових перемог!

Опубліковано у Новини. Додати до закладок постійне посилання.